domingo, 6 de marzo de 2011

LA MAGIA DELS PERFUMS


 M´agraden els perfums. Tant en l´ambit de l´Art com en la vida "mundana", m´encanten les coses que fan bona oloreta. Es per aixó que una de les coses que m´agrada fer es elaborar perfums amb productes naturals: corfa de llima, flors, espécies, plantes aromátiques...

Aquest divendres vaig aprofitar que tenía la vesprada lliure i vaig provar a fer "Perfum de Venus". Es un perfum que solen utilitzar els cabalistes per a convocar als genis que están sota la influéncia de Venus, encara que també pot utilitzar-se per atrau-re energies amoroses, tant dels demés com cap a una mateixa. I un dels ambits en els quals estic treballant es amb el tema de l´auto-estima, tractant de compendre els seus mecanismes. Es un tema que pot servir-me per a mi com per als meus futurs pacients.
A banda dels seus usos magics, el "Perfum de Venus"  m´agrada molt pel seu olor. Els ingredients que vaig utiliztar son aquestos, extrets d´un grimori medieval:

-FLORS DE AMETLER
-UNS GRANS D´INCIENS
-ALCAMFOR
-UN PESSIC DE VERBENA
-ALCOHOL (s´hi pot utilitzar vodka)
-AIGUA DE MANANTIAL


La recepta original inclou "ambar gris", pero donat la seua prácticament impossibilitat d´obtindre´n (es molt car i escás), vaig prescindre d´ell.
S´hi deixen macerar les herbes i els grans a l´alcohol i després afegim un poc de l´agua, dins de la qual préviament haurem posat un quars rosa. El perfum es carrega amb aquest encantéri:


Per la virtut d´aquest perfum
amor jo trobaré
amor cap a mí mateixa
i amor cap els demés
justament i sana
m´estimarán i estimaré
del que s´hi rep, s´hi dona
del que s´hi dona, s´hi rep
així será, perque així es.

Una aclaració per als que busqueu "el conjur del més" o espereu que les coses us vinguen sense suar la camisa. Aquest perfum no té el "efecte axe" i que si no teniu una bona auto-estima, si no sou capaços de sentir vertadera estima pel que sou, no espereu que vinga una altra persona a fer-vos feliç amb el seu amor. No es cosa de bufar i fer botelles, els Practicants de l´Art bé que ho sabem...

S´hi deixa macerar desde el dia següent a la Lluna Negra fins a la Lluna Plena.

Alguns altres perfums son:

AIGUA D´ESTIU
-Unes fulles d´Herba Lluïsa
-Unes corfetes de llimó
-Unes ronxes de genjibre fresc
-Unes flors de Lligabosc ("madreselva")
-Unes flors de gesmí
-Alcohol o vodka

PERFUM DE PROTECCIÓ
-Unes fulles de ruda
-4 claus d´espécia
-Alcohol o vodka
(aquest s´hi prepara la nit de Litha/Sant Joan)

FLORAL
-Flors de lila
-Flors de gesmí
-Flors de lligabosc
-Alcohol o vodka

MÍSTIC
-Aigua de manantial o de pluja
-Alcoho o vodka
-Romer
-Canyella
-Petals de rosa o aigua de roses
-Escorfa de llimó
-Flors de ametler
-2 grans de pebre blanc
-Flor de algilaga
-Un poc de nou moscada


Deixeu volar la vostra imaginació; confieu en el vostre olfate i ell us ajudará a fer la "mescla ideal" a cada propósit. Próximament parlaré sobre la fabricació d´inciensos cassolans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario